Allplan Bimplus

Allplan Bimplus je vrhunska odprtokodna BIM platforma za učinkovito interdisciplinarno sodelovanje pri gradbenih projektih. Omogoča dosledno upravljanje v projektih BIM skozi celoten življenski cikel, torej celovito in učinkovito koordinacijo delovanja projektnih skupin, podizvajalcev in celovit nadzor nad modelom BIM.
Omogočamo:
> Dostop do objektov in informacij na kateri koli napravi v realnem času
> Specializirane aplikacije za gradbeno industrijo
> Odprte vmesnike

Allplan Bimplus omogoča:

Allplan Bimplus omogoča:
> Dostop do predmetov in informacij v realnem času
> Specializirane aplikacije za gradbeno industrijo

> Odprte vmesnike

Zahvaljujoč Allplan Bimplus je mogoče hitro odkriti kakršnekoli nedoslednosti in nato preprosto dodeliti naloge ustreznim zaposlenim in partnerjem, ki sodelujejo v projektu.

Allplan predstavitev, ali dodatne informacije

Vsestranskost

Udeleženci naložbenega projekta, ki sodelujejo v projektu (npr. investitor, izvajalci in oblikovalci), imajo zahvaljujoč Allplan Bimplus enostaven in hiter dostop do informacij, zbranih o stavbi, kjerkoli in ob vsakem času.

3D koordinacija

Trčenja z drugimi industrijami se identificirajo in vizualizirajo samodejno. Modele ali posamezne elemente je mogoče udobno kombinirati z dodatnimi elementi, kot so: fotografije, dokumenti, opisi težav in predlagane rešitve.

Upravljanje kakovosti

Celovit in učinkovit sistem Allplan Bimplus vam omogoča upravljanje informacij in zagotavljanje potrebnega, celovitega pregleda objekta. Zahvaljujoč programu Bimplus se nobena informacija ne bo izgubila in bo med drugim nenehno posodabljala: sledenje napredku, obvestila, upravljanje sprememb, naloge, trčenja in še veliko več.

Združite podatke iz različnih sistemov

Standardno in večkrat razporejene dele preseka, kot so vzdolžni ojačitve v jeklenih in kompozitnih delih, je mogoče enostavno namestiti.

LearnBIM je interaktivna online platforma, namenjena delujočim v gradbeni industriji, ki so pripravljeni narediti korak proti digitalizaciji poslovanja in zakorakati v svet BIM rešitev. Z inovativnim pristopom učenja LearnBIM boste obvladali orodja najnovejših BIM programskih rešitev in svoje poslovanje usmerili v uspeh.