Parabuild Steel - delavnica jekla

Parabuild Steel je fleksibilna in zmogljiva rešitev za izdelavo 3D detajlov iz jekla in se uporablja v izdelavi delovnih risb.


Lahko prilagodljive delovne risbe za strukturno jeklo

Delovne risbe za jeklo običajno vključujejo modele z veliko deli, kar zahteva izdelavo velike količine risb in dokumentov - zato tem hitreje, tem bolje. Za modeliranje strukturnega jekla je pomembno, da imamo možnost ustvarjanja širokega izbora strukturnih tipov hitro in natančno. Ko je potrebno popravljanje, mora biti model lahko prilagodljiv.

3D DETAJLI

Hitro ustvarite delovne načrte na intuitivnem vmesniku. Z uporabo posebnih pogojev lahko ustvarite 3D predloge, ki se lahko uporabljajo v več projektih. Edinstven način Parabuilda je sistem makrov in povezav. Ne samo, da je standardna baza velika in enostavna za uporabo, temveč je vsak od njih tudi izdelan z orodji, ki so dostopna vsem uporabnikom brez ene same vrstice kode.

2D RISBE

Uporabljajte 3D jekleni model za samodejno ustvarjanje delovnih risb, BOM, IFC in CNC datotek. Enostavno oblikujte skupne risbe, ki so povezane v 3D. Parabuild Steel generira kakovostne 2D delovne risbe iz 3D struktur, so dodani samodejno, umetna inteligenca pa zagotavlja dobro vidljivost postavljenih.BIM

Parabuild Steel je od začetka aplikacija, polna informacij, lastnosti in še več, še pred časom BIM-a in IFC-ja, tako da z uporabo Parabuild Steela samodejno konstruirate vaš BIM model! Smo zagovorniki odprtosti in izmenjave podatkov, zato IFC format podpiramo za uvoz in izvoz. Poskusite Parabuild Steel  brezplačno in ga izkusite iz prve roke!


ZANIMIVOSTI

Ali ste vedeli, da je Parabuild Steel edina programska oprema za ustvarjanje 3D detajlov v jeklenih konstrukcijah, s pomočjo katere lahko uporabnik določi katero koli vrsto spoja brez programiranja; vsi izdelani spoji so v celoti integrirani v sistem in se lahko ponovno uporabijo na vseh projektih.
  • Krajši čas učenja
  • Intuitivnost
  • Takojšnje vizualne povratne informacije
  • Interaktivni 3D modeli

  • Vaje za učenje, korak za korakom

  • Prilagoditev programov brez programiranja

Najpomembnejše lastnosti programske opreme Parabuild Steel

Hitro in intuitivno modeliranje

Za enostavno risanje konstrukcijskega jekla (manjših delov ali elementov okvirja, kot so tramovi, stebri, spojni elementi, oporniki, ) uporabite Kontekstni za maksimalno produktivnost. Ko premaknete miško, se rešitev samodejno predlaga glede na položaj miške, sosednjih elementov in ostalega konteksta. Nov element se samodejno poveže s sosednjimi elementi ali z mrežo. 

Preprosta povezava

Parabuild Steel ima zbirko več kot sto standardnih jekla. Podrobno risanje je enostavno; izberite elemente in le ustrezne rešitve bodo predlagane. je narisan v trenutku in kakršnekoli spremembe so prikazane v 3D modelu. Enostavno pretvorite nepovezane elemente v celovite povezane jeklene konstrukcije.


Uporabniški priključki

Vsak standardni priključek je ustvarjen z uporabo orodij, ki so na voljo vsakemu uporabniku, brez ene vrstice kode. To je doseženo z uporabo preprostih geometrijskih pravil za elemente in dele v šablonah, kar pomeni, da si lahko ustvarite svoje . Integrirani so z obstoječim priključkom za enostavno ponovno uporabo v prihodnjih projektih.

Odkrivanje konfliktov

Parabuild Steel bo samodejno zaznal konflikt med različnimi deli in jih prikazal na zaslonu. Prav tako se preverjajo dimenzije vijakov in lukenj.
Lahko prilagodljive delovne risbe za strukturno jeklo

Parabuild je specializirano orodje za 3D modeliranje jeklenih konstrukcij in avtomatizirano izdelavo delovne dokumentacije.

Da se ekipa v Parabuildu lahko osredotoči na najpomembnejše stvari - specializirane funkcije za delovne načrte,

so razvoj platforme prepustili tistim, ki to dobro počnejo; Autodesku in BricsCADu.

Kompatibilne BIM platforme

Allplan Arhitektura in Allplan konstrukterstvo se z največjo lahkoto dopolnjujeta z možnostmi Parabuilda!
SCIA vam bo omogočil izredno napredno izračunavanje jeklenih konstrukcij, vključno s požarno odpornostjo.
ArchiCAD lahko nadgradite s povezovanjem točne izvedbene dokumentacije jekla z osnovnim arhitekturnim modelom.
Allplan Bimplus bo kot platforma za sodelovanje na BIM modelih vsem sodelujočim prikazal celotne informacije o vsakem elementu.