Predstavljamo vam Matterport skenerje

Odkrijte revolucionarno moč Matterport skenerjev in povečajte uspeh svojega podjetja. Naša inovativna tehnologija omogoča neverjetno natančno skeniranje, kar vam omogoča, da ustvarite impresivne digitalne dvojčke vaših prostorov.


Skrivnost naših skenerjev je v njihovi sposobnosti zajemanja vsakega podrobnega elementa vašega prostora. Z natančnostjo, ki presega vašo domišljijo, boste lahko zajeli vsak kotiček in vsak element, ki ga želite predstaviti. Od arhitekturnih čudes do luksuznih nepremičnin, naši skenerji bodo vaše stranke popeljali v realističen digitalni svet.


Vendar pa je naša tehnologija več kot le estetska. Naša ekipa izkušenih strokovnjakov vam bo pomagala pretvoriti vaše skene v uporabne DWG datoteke ali BIM modele. S tem boste svojim strankam zagotovili natančno predstavitev prostora, kar jim bo omogočilo lažje načrtovanje, oblikovanje in izvedbo vaših projektov.


Prednosti, ki jih prinašajo naši Matterport skenerji, so neprecenljive. Ne samo, da boste prihranili čas in denar pri obiskih na terenu, ampak boste tudi izstopali pred konkurenco. S svojo zmožnostjo ustvarjanja izjemno prepričljivih virtualnih ogledov, boste navdušili stranke in jim omogočili, da se popolnoma potopijo v prostor, kot da bi bili tam v živo.

Matterport PRO3

Matterport PRO 3 3D kamera

 • Visoko zmogljiv in natančen LiDAR
  Izjemno hiter in zelo natančen senzor LiDAR Pro3 lahko deluje več ur, je presenetljivo kompakten in opravi na milijone meritev v vseh pogojih.
 • Neverjeten razpon.
  Skeniranje v rekordnem času. Pro3, ki zajema 3D podatke do razdalje 100 metrov pri <20 sekundah na premet, pospeši postopek skeniranja in pusti več časa za sodelovanje.
 • Natančnost dobi nadgradnjo.
  Pro3 skupaj z našo napredno platformo za obdelavo v oblaku zagotavlja digitalne dvojčke, ki so natančnejši, podrobnejši in bolj verodostojni kot kdaj koli prej.
 • V zaprtih prostorih, na prostem, kadar koli.
  Digitalni dvojčki niso več omejeni na notranje prostore. Naša prelomna kamera z LiDAR opravi na milijone meritev v pogojih od šibke svetlobe do neposredne sončne svetlobe, kar vam omogoča, da doživite veliko zunanjost s popolnimi podrobnostmi.
 • Zasnovan z mislijo na prenosljivost.
  Pro3 je lahek in enostaven za prenašanje ves dan. Preprosta zamenjava akumulatorskih baterij omogoča neprekinjeno skeniranje, dokler delo ni končano.


Matterport PRO 2

Matterport PRO 2 3D kamera

 • Izboljšajte svoje poslovanje.
  Pro2 je priljubljeno orodje v panogi in zagotavlja visokokakovostno skeniranje, ki omogoča izdelavo osupljivih 3D-modelov in virtualnih ogledov. Pridobite vse, kar potrebujete za trženje, pregledovanje ali preoblikovanje nepremičnin. Odličen za skeniranje hiš, stanovanj, hotelov in poslovnih stavb.
 • Ločljivost slike profesionalnega razreda.
  Zagotovite si visokokakovosten 3D-posnetek z neomejenim številom fotografij v kakovosti 4K za tiskanje. Pro2 ponuja profesionalno ločljivost fotografij s 134 megapiksli.
 • Enostaven začetek uporabe. Enostavna uporaba.
  Snemanje v 3D s pritiskom na gumb in minimalnim usposabljanjem. Zmogljiva baterija naprave Pro2 vam bo omogočila zajem več nepremičnin v enem dnevu. Povežite ga s katero koli napravo iOS ali Android z aplikacijo Matterport.