Skip to main content

Inženirji uporabljajo SCIA!

Prava platforma za izračune in analize,

kjer je mogoče vse.

Kaj vse vam omogočamo

SCIA Engineer je integrirana rešitev za analizo vseh vrst konstrukcij. Zaradi širokega razpona funkcionalnosti je dostopna za katero koli vrsto projektiranja: zgradbe, industrijske obrate, mostove in karkoli drugega, vse znotraj enega preprostega okolja. SCIA Engineer ima integrirana orodja za preverjanje in optimizacijo konstrukcij v skladu z različnimi mednarodnimi in nacionalnimi gradbenimi normami.


FLEKSIBILNOST

Uživajte v svobodi modeliranja! Svoje projekte modelirajte in analizirajte s samo enim vrhunskim orodjem.


PRODUKTIVNOST

Integrirane vrhunske tehnologije, kot so paralelno procesiranje, samodejno generiranje mrež in inovativna orodja za optimizacijo in poročila.

KONTROLA

Imejte popolno kontrolo nad vsemi informacijami znotraj projekta in projektirajte natančno in kvalitetno zahvaljujoč izčrpnim standardom in poročilom.

Open BIM

SCIA Engineer omogoča odličen BIM način dela. Neovirano si izmenjajte podatke in modele z vsemi sodelujočimi v projektu. 


PREPROSTOST DELOVANJA

Poenostavljen delovni proces omogoča učinkovito delo in hitro učenje programske opreme (poenostavljene nastavitve za ukrivljanje, nova 3D navigacijska kontrola).


EUROKOD

SCIA Engineer nudi celovito implementacijo Evrokodov, vključno z nacionalnimi aneksi, kot tudi druge mednarodne standarde.VSI MATERIALI

Napredni materiali in mednadstropne konstrukcije nudijo možnosti projektiranja betona, armiranega z jeklenimi vlakni, avto-dimenzioniranje mednadstropnih konstrukcij, možnost dimenzioniranja konstrukcijskega stekla …

Zanimivost

Ste vedeli, da SCIA vsaki dve leti organizira mednarodno tekmovanje med SCIA Engineer uporabniki? Vsi projekti, modelirani in zgrajeni s pomočjo programa SCIA lahko sodelujejo v 5 kategorijah – velike in male zgradbe, inženirske zgradbe, industrijske zgradbe, posebne zgradbe. Seveda so najzanimivejši nagrajeni, vendar lahko vse projekte najdete v prestižni knjigi "User Contest Book".

SCIA User Contest
SCIA User Contest Book
Kontaktirajte nas

Izpostavljamo le nekaj novosti v SCIA Engineer V19!

LearnBIM je interaktivna online platforma, namenjena delujočim v gradbeni industriji, ki so pripravljeni narediti korak proti digitalizaciji poslovanja in zakorakati v svet BIM rešitev. Z inovativnim pristopom učenja LearnBIM boste obvladali orodja najnovejših BIM programskih rešitev in svoje poslovanje usmerili v uspeh.