Skip to main content

Če še NISTE pripravljeni na Allplan NAROČNINO, izkoristite to časovno omejeno ponudbo

1. ZDAJ ALI NIKOLI - izberite svojo TRAJNO licenco Allplan

Do 25. septembra 2024 enostavno izberite Allplan Architecture ali Allplan Engineering in kupite novo trajno licenco, vključno s pogodbo o vzdrževanju. Od 1. oktobra 2024 bo edina trajna licenca, ki bo na voljo za nakup, Allplan AEC. Dodajte nova delovna mesta v obliki trajne licence, posodobite svoje obstoječe/stare različice trajnih licenc na trenutno različico ali celo nadgradite svojo Allplan trajno konfiguracijo zdaj!

2. Izkoristite prednosti VZDRŽEVANJA
Uživajte v vseh prednostih brezskrbne SSA pogodbe o vzdrževanju, vključno s tehnično podporo in posodobitvami na najnovejšo različico Allplana. Allplan 2025 je že načrtovan za oktober, z SSA pa boste še naprej imeli dostop do najnovejših različic Allplana v prihodnjih letih. Z Allplanovimi trajnimi licencami in SSA vzdrževanjem boste prav tako imeli dostop do podpore, e-učenja z ALLPLAN LEARN NOW in uporabniškega portala Allplan CONNECT.
3. Pogodba, ki se samodejno obnavlja
Vaša SSA pogodba se bo vsako leto samodejno obnavljala, tako da boste lahko še naprej uživali v koristih in imeli dostop do posodobitev na najnovejšo različico programske opreme Allplan.

4. Zadnja priložnost za nadgradnjo TRAJNIH licenc
To je zadnja priložnost, da posodobite svoje stare/obstoječe trajne licence na najnovejšo različico Allplana skupaj z novo SSA pogodbo. Po 25. septembru 2024 ne bo več mogoče posodobiti starih/obstoječih trajnih licenc.
5. Življenjski cikel
Če kadarkoli v prihodnosti po 30. septembru 2024 odločite odpovedati svojo SSA pogodbo o vzdrževanju, boste ostali na različici programske opreme, do katere ste prišli, in veljal bo standardni življenjski cikel izdelka - Izvedite več.
ZA VEČ INFORMACIJ NAS KONTAKTIRAJTE
KAJ POMENI TRAJNA LICENCA?
Dobili boste pravico do neomejene uporabe svoje licence Allplan v skladu z našim življenjskim ciklom izdelka EOL in Splošnimi pogoji.


ALI BOM ŠE VEDNO LAHKO KUPIL SSA IN POSODABLJAL SVOJO PROGRAMSKO OPREMO NA NAJNOVEJŠO RAZLIČICO NASLEDNJE LETO IN LETO ZATEM?

Da, vaša SSA pogodba o vzdrževanju se bo vsako leto samodejno obnavljala. Z SSA boste med drugimi ugodnostmi vedno imeli dostop do najnovejše različice Allplana in lahko boste posodobili svojo programsko opremo na najnovejšo različico Allplana.

KAJ ČE V PRIHODNOSTI PREKLIČEM SVOJO SSA POGODBO?
Da, do 25. septembra 2024 lahko posodobite katerokoli starejšo/obstoječo trajno licenco različice Allplan z nakupom nadgradnje in nove SSA pogodbe, da lahko posodobite svojo staro licenco Allplan na najnovejšo različico Allplana.
ALI LAHKO POSODOBIM SVOJE OBSTOJEČE STARE ALLPLAN TRAJNE LICENCE?

Če prekličete svojo SSA pogodbo kadarkoli po 30. septembru 2024, ne boste mogli posodabljati svoje programske opreme v prihodnosti in boste imeli dostop samo do različice, ki jo imate v času preklica. Poleg tega ne boste mogli skleniti nove SSA pogodbe naknadno. Uporablja se standardni življenjski cikel izdelka.

KAJ ČE NE POSODOBIM SVOJIH STARIH/OBSTOJEČIH TRAJNIH LICENC PRED 25. SEPTEMBROM 2024?

Po 25. septembru 2024 ne bo več mogoče posodobiti trajnih licenc starejših različic Allplana.

Standardni proces življenjskega cikla izdelka se uporablja za vse trajne licence.

Pojasnilo glede izteka različic

Trenutna različica (Major Release) je, kot pove že ime, aktualna, najnovejša različica. Dve starejši različici spadata v skupino različic, ki se ne prodajajo, vendar jih je mogoče nadgraditi (End Of Sales - EOS). EOS različice so podprte s strani podpore in zanje je mogoče postavljati vprašanja glede delovanja programske opreme. Naslednje štiri različice spadajo v skupino različic, ki so na izteku svojega življenjskega cikla (End Of Service Life - EOSL). V tej kategoriji je mogoče dobiti podporo samo za vprašanja v zvezi z licenco. Allplan nima obveznosti zagotavljati nobene druge podpore. Baldinistudio bo, če bo to fizično mogoče, nudil tudi druge oblike podpore, kot so odgovori na vprašanja o funkcionalnosti programske opreme in optimalni uporabi. Vse različice, starejše od teh, spadajo v skupino različic, za katere ni več podpore niti za delovanje licence (End Of Life - EOL). Kupljena "trajna" različica programske opreme, strokovno imenovana "Perpetual license", je resnično trajna, vendar Allplan nima obveznosti vzdrževanja te različice. Torej, dokler nameščena različica Allplana deluje na računalniku, na katerem je nameščena, ne boste imeli težav – delovala bo, dokler bo to računalnik deloval. Menjava računalnika in nova aktivacija licence na drugem računalniku morda ne bo mogoča.

Major Release (Trenutna verzija)

End Of Sales (Podprta različica)

End of Service Life (Različica, ki je potekla)

End of Life (Nepodprta različica)

2024  2023
2022
 2021
2020
2019
2018
2017 in starejši